Η κατανάλωση μανιταριών είναι προσωπική ευθύνη του καθενός. Καμιά πληροφορία αυτού του ιστολογίου δεν πρέπει να θεωρείται ως παρότρυνση για κατανάλωση οποιουδήποτε μανιταριού

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Μανιταρόφιλοι όλης της Ελλάδας …γνωριστείτε!

Με τη συμμετοχή μελών των «Μανιταρόφιλων Λέσβου» για έκτη χρονιά μανιταρόφιλοι από την Ελλάδα και από άλλες χώρες της Ευρώπης αναμένεται να συγκεντρωθούν στα Γρεβενά, για να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες, να δοκιμάσουν μανιταρογεύσεις, να απολαύσουν τα νερά του ποταμού Βενέτικου και τα δάση της Πίνδου. Η 6η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 22 έως Κυριακή 24 Αυγούστου, στη Γέφυρα του Σπανού, στα Γρεβενά. Οι μανιταρόφιλοι από τη Λέσβο για πρώτη φορά συμμετέχουν ως εκπρόσωποι του ομώνυμου σωματείου ενός από τα τέσσερα μανιταροφιλικά σωματεία σε όλη τη χώρα.
Η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού αποτελεί το κορυφαίο γεγονός μανιταροφιλίας και μανιταρογνωσίας στη χώρα μας και αποτελεί κατά κοινή ομολογία ένα τριήμερο εκδηλώσεων με μοναδικό χρώμα. Η Γιορτή χρηματοδοτείται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών ενώ παράλληλα βασίζεται στην εθελοντική προσφορά εργασίας των μανιταρόφιλων κυρίως από τη Δυτική Μακεδονία άλλα και από την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη, τη Νάουσα, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, την Έδεσσα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, τα Γιάννενα, το Βόλο, τη Λειβαδιά, την Αθήνα, τη Λέσβο, τη Ζάκυνθο και την Αχαΐα. Η γιορτή πλαισιώνεται από πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, συναυλίες, εκθέσεις, χάπενιγκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: